Felelősség korlátozása és szerzői jog 

Az UniCredit Bank rendszeresen ellenőrzi és aktualizálja a weboldalain található információkat. Bár az UniCredit Bank minden ésszerű intézkedést megtesz az információk pontosságának biztosítása érdekében, az adatok időközben változhatnak. Ezért az UniCredit Bank nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. Az UniCredit Bank nem felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.

Az UniCredit Bank fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. Az UniCredit Bank nem használja weboldalait arra, hogy Önnek vagy másoknak befektetési tanácsot vagy javaslatot adjon. A weboldalakon található információk és/vagy azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadójával, üzletkötőjével.

Az UniCredit Bank weboldalainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alatt áll. Az információk és adatok, különös tekintettel a szöveg, szövegrészletek, képek és grafikák felhasználásához az UniCredit Bank előzetes hozzájárulása szükséges.

Internet Banking biztonsági közlemény